Morsø Skakklub

September News

September News 2021

Morsø Skakklub er kommet godt i gang med den nye sæson 2021-2022. Efter en lang sommerferie startede vi igen torsdag den 19. august med klub- og hyggeskak for alle. Der er klubskak hver torsdag fra kl. 19 på Morsø Folkebibliotek, mødelokalerne på 2. sal. Alle skakinteresserede er som altid meget velkomne til vores klubaftner.

I sommerferien var tre af klubbens medlemmer med i Møbler Cup arrangeret af Holstebro Skakklub. Og her i september er to af klubbens medlemmer med i Thy Open. Det er godt at komme rundt og vise flaget og det er god opvarmning til de kommende holdkampe, der starter i november. Aktuelt kender vi ikke vores modstandere eller kampdatoer. Ugerne ligger dog fast. Vi skal spille holdkamp i uge 44, 47 og 50. Næste år skal vi spille kamp i uge 3, 5, 9 og 11. Når datoerne er blevet frigivet får alle medlemmer direkte besked.

Klubaftner

Som altid er der en god stemning og højt humør til vores klubaftner. Der er plads til alle;  hygge-skak og det mere seriøse. Der er løbende tilmelding til klubturneringen, så nye skakspillere er meget velkomne.