Morsø Skakklub er nu en stormesterklub

Morsø Stormester Skakklub

GM Jesper Thybo er nu medlem

Vi er meget glade og stolte over, at vi igen kan byde stormester GM Jesper Thybo velkommen som medlem af Morsø Skakklub. Vi kan nu trække på hans store erfaring og viden om skak, og vi får en direkte pipeline til, hvad der sker i den absolutte top af dansk skak. 

3_Morsø_Skakklub_Jesper_Thybo_768x427

Da Jesper i forvejen er A-medlem hos Køge Skakklub, bliver han B-medlem i Morsø Skakklub. Det betyder bl.a., at vi ikke får lov til at bruge Jesper i vores holdkampe. Da Jesper spiller på et helt andet højt niveau, ville det også være meget unfair overfor vores modstandere.

 Jesper vil derfor fortsat spille holdkampe for Køge Skakklub i skakligaen på et virkelig imponerende 8-mandshold, der udelukkende bestående af GM’ere, – danske og udenlandske stormestre.

Morsø_Skakklub_Jesper_Thybo_768x427

Jesper startede med skoleskak på M.C. Holms Skolen og blev allerede som 10-årig medlem af Morsø Skakklub. Jesper fik i starten skakundervisning af vores tidligere formand Bjarne Guldberg Hansen. Og udover at deltage i den interne klubturnering kom Jesper hurtigt med til holdkampe i A-rækken. Når vi kom rundt til de andre skakklubber, vakte det behørigt opsigt, at vi havde en så ung spiller med til holdkampe.

 Allerede efter nogle få år var han en af de stærkeste i klubben og talentet rakte til meget mere…