Holdskak

Morsø – Herning: 4½ – 3½

Morsø vs Herning

Efter en pause på 605 dage fik vi igen lov til at spille en holdkamp. Vi startede sæsonen 2021-2022 mod et stærkt hold fra Herning Skakklub.

Torsdag aften lykkedes det Morsø Skakklub at vinde 4½ – 3½ over Herning Skakklubs andet hold. Det blev en noget svære og mere spændende kamp end i sæsonen 2019-2020, hvor vi mødte Hernings tredje hold og vandt 6-2. Der blev kæmpet hårdt og længe før sejren kom i hus, og det hele blev afgjort i det sidste parti, hvor Jonas Plejdrup fra Morsø Skakklub vandt over Søren Gøgsig fra Herning Skakklub.
 

Bjarnes bedste bedrift !

Bjarnes bedste bedrift – bestået til UG. Bjarne Pedersen fra Morsø Skakklub fik sin første sejr i holdkampene. Han har været så tæt på tidligere med flere remispartier, men nu kom sejren i hus og endda mod en stærk modstander, som havde over 250 points mere i rating. Det bliver spændende at følge Bjarnes bedrifter i de kommende holdkampe.  
 

Næste holdkamp…

Nu gælder det om at tage de gode takter med videre til de næste kampe i turneringen. Den næste holdkamp skal allerede spilles den 23. november, hvor turen går til Vorgod. 
 
Morsoe-Herning 4½-3½