Holdskak

Morsø – Aulum: 4½ – 3½

Morsø vs Aulum

Det lykkedes at spille en holdkamp! Corona truer igen, så det var godt, at vi nåede at afvikle kampen. Begge klubber have aftalt ekstra forsigtighed før kampen.

Torsdag aften lykkedes det Morsø Skakklub at vinde 4½ – 3½ over Aulum Skakklub. Det var en meget lige kamp, som var tæt på at ende uafgjort, så vi er selvfølgelig glade for sejren. Vi fik lidt hjælp fra Aulum, da de kun stillede med 7 mand til start. Jens Damgaard på 4. bræt vandt derfor uden kamp. Jens var ellers klar og parat til kamp, men sådan kan det gå. Aulum er ligesom os en lille klub, så det kan være svært at finde en reserve med kort varsel. 
 

Bjarn igen – og Emil

Bjarne vandt igen, og det var anden sejr i træk. Bjarne mødte Christian Ertbjerg, som han også spillede imod i 2019. Denne gang vandt Bjarne og fik dermed en fortjent revance. Emil kom igen på pointtavlen med en sejr, så det lover godt for de næste holdkampe. Jonas vandt og John spillede remis og dermed var sejren i hus.  
 

Næste holdkamp

Efter planen så er næste holdkamp den 18. januar 2022 på udebane i Skive. Håber, at planen holder og at der ikke kommer flere udsættelser på grund af corona. Vi har en udsat kamp mod Vorgod, som vi skal have fundet en dato til i det nye år.
 
 Resterende holdkampe i sæsonen 2021 – 2022
 
  • 18. januar 2022 ude mod Skive
  • 3. februar 2022 ude mod Thy
  • 1. marts sidste runde i Skive, vi skal møde Ringkøbing
  • + en udsat kamp ude mod Vorgod, dato pt. ukendt.
Morsø-Aulum