Flot start af Morsø Skakklub i holdturneringen

Morsø Skakklub meget tæt på sejr

Morsø Skakklub spillede tirsdag den 29. oktober den første holdkamp i sæsonen 2019-2020. Vi spillede på udebane i Skive og hvis man ser på ratingtallene, så var der lagt op til en jævnbyrdig kamp, det endte da også 4-4. Men vi var tættest på sejren og det var kun sort uheld, at den ikke kom i hus.

Enkeltresultater med Skive nævnt først blev:

Morten Sørensen – Jonas Plejdrup 0 – 1
Rene Poulsen – John Buhl 1 – 0
Jens Knattrup – Claus Hansen ½ – ½
Signe Sofie Bøss Sørensen – Jens Damgaard 0 – 1
Birgitte Brunsgaard Jacobsen – Emil Støvring 1 – 0
Niels Jensen – Peder Stauersbøl Laustsen ½ – ½
Marius Bøss Sørensen – Jørgen Friestrup Madsen 0 – 1
Bjarne Torben Madsen – Bjarne Pedersen 1 – 0

Resultat: Skive – Morsø blev uafgjort 4-4.

Følg med i den aktuelle stilling i holdturneringen
Næste holdkamp bliver torsdag den 21. november, hvor vi har hjemmebane mod Vorgod.

 

Gratis medlemskab af Morsø Skakklub i et år!

Morsø Skakklub opfordrer alle skakinteresserede til at komme og spille skak i klubben. Vi har et godt tilbud til dig, gratis medlemskab af Morsø Skakklub. Som et nyt initiativ tilbyder Morsø Skakklub gratis medlemskab i et år. Med det nye initiativ håber klubben at flere fra Mors, Salling og Thy kunne få lyst til at spille skak. Skakklubben har brug for nye medlemmer og opfordrer derfor alle skakinteresserede til at besøge klubben, der hver torsdag spiller skak på Morsø Folkebibliotek.

Kun én betingelse

Tilbuddet om gratis medlemskab gælder fra i dag og frem til 30. juni 2020. Det vil sige, at man skal melde sig ind i Morsø Skakklub i denne periode, hvis man vil spille gratis i et år. Det gratis medlemskab starter således fra indmeldelsesdatoen og et år frem. Der er kun en betingelse; man må ikke have været medlem af en skakklub under Dansk Skak Union i de foregående tre år.

Vi har ikke nogen krav til, hvor god man skal være til skak. Alle er velkomne i klubben både unge nybegyndere, der aldrig har spillet skak før og ”gamle” tidligere skakspillere, som af den ene eller anden grund er stoppet igen.

Hvor og hvornår spiller Morsø Skakklub

Vi spiller hver torsdag fra kl. 19
Morsø Folkebibliotek, mødelokalerne på 2. sal.